Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie spannende, zinnenprikkelende voorgerechten.

Een goed begin is het halve werk. 
Wij hebben drie zinnenprikkelende voorgerechten voor u geselecteerd. Super makkelijk en snel te maken, zodat u tijd heeft voor andere, belangrijkere dingen. Zo kunt u hier de recepten vinden van 'Sensuele schelpen', ''Spannende zalm met koriander' en 'Opwindende gevulde vijgen'.

 
 

Sensuele schelpen

Ingrediënten
 

• 2 grote sint jacobsvruchten met schelp
• Extravergine olijfolie
• Zeer fijngemalen spaanse peper
• Zeer fijngemalen gember
• Fijngehakte koriander
• Rucola-sla
• Het sap van 1 limoen
• Zout en peper
 
Bereiding
 
  1. Was de sint jacobsvruchten in ruim water. Borstel de schelpen goed uit en droog ze af.
  2. Bak de vruchten nu in een koekenpan met een druppeltje olie, ongeveer 2 minuten per kant.
  3. Leg de gebakken vruchten terug in de schelpen op een bedje van veldsla die je hebt aangemaakt met olijfolie, limoensap, zout en peper.
  4. Strooi een beetje koriander, spaanse peper en gember over deze liefdeslekkernij. 
 

Spannende zalm met koriander

Ingrediënten
 

• 300 gram (verse!) zalm zonder vel en graatjes
• Extravergine olijfolie
• Het sap van een limoentje
• Koriander
• Zout
• Roze peper (groene peperkorrels mogen natuurlijk ook)
 
Bereiding
 
  1. Belangrijk is dat de zalm vers is. Gaat u hiervoor naar de visboer, dan kunt u meteen aan hem vragen hij de zalm heel dun snijdt.
  2. U kunt de zalm ook zelf snijden. Leg de vis daartoe in de ijskast. Als de vis goed koud is, kunt u de zalm in flinterdunne plakjes snijden.
  3. Marineer de zalm daarna ongeveer twee uur in olijfolie met limoensap en zout.
  4. Leg de zalm op een mooi bord en garneer de vis met rode rozen, schijfjes limoen en een hartje van roze pepertjes.

Opwindende gevulde vijgen

Ingrediënten

 
* 2 Mooie, rijpe verse vijgen
* 100 g Ricotta
* 1 Eetl vloeibare honing
* 1 Fijngehakte salieblaadje
* Snufje zout
* Veel versgemalen zwarte peper
* 4 Plakjes dungesneden parmaham
* 2 Handjesvol rucola
* Beetje olijfolie
* Peper en zout
 
Voorbereiding
 
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Vet het bakblik lichtjes in.
 
Bereidingswijze
 
  1. Snij de vijgen tot halverwege in vieren en druk de parten een beetje uit elkaar.
  2. Meng in de kom de ricotta met de honing, salie, snufje zout en veel versgemalen zwarte peper. 
  3. Vul de vijgen met dit mengsel en omwikkel ze met de parmaham, zet ze op het bakblik. 
  4. Zet het bakblik in de oven en bak de vijgen in 10 minuutjes knapperig.
  5. Maak de rucola aan met wat olijfolie, beetje zout en versgemalen peper.
  6. Verdeel dit over de bordjes en zet de vijgen in het midden.
 
Serveertips
 
Drink er een droge witte wijn bij.

Wellicht ook interessant

Geraffineerde sensuele verrassing voor hem of haar: aardbeien in een jasje van chocolade. Het knapperig bittere van de chocolade gaat perfect samen met de zacht, zoete en sappige aardbei. Een erotische traktatie!

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief